NAJJEZIVIJA KRVNA OSVETA: Izmasakrirali dete (11) na groblju!! Maćeha platila nadničara da brutalno ubije dečaka – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Slučaj iz Zenice, koji je sedamdesetih šokirao sve, i dalje je okrutni simbol krvne osvete!

Krvna osveta na ovim prostorima nije u potpunosti iskorijenjena, a vuče korijene još iz davnih vremena. Priča se da još živi osobito u Crnoj Gori, ali ovaj primjer pokazuje da ga ima i na našim prostorima.

Ova priča počinje nesrećom u kanjonu Morače, krajem maja 1971. godine.

U to vrijeme Zeničanin Stipo Čalić upravljao je kamionom čija je prikolica slučajno udarila u kabinu teretnjaka u kojem se nalazio dječak Milenko Pavlović, koji je u nesreći smrtno stradao.

Istragom je utvrđeno da nitko nije kriv za nesreću, a sud je Stipu oslobodio krivnje. Rajko Pavlović, otac poginulog dječaka, nije ni pomišljao okriviti Čalića za nesreću, ali odluka nije oduševila maćehu poginulog dječaka, Crnogorku Višnju Pavlović. Nije imala mira i odlučila se umjesto mužu osvetiti i platiti krvnu osvetu.

Uvjerila je izvjesnog Dragomira Dragana Bajčetu – mladog nadničara kojeg je poznavala iz viđenja – da će za 500.000 tadašnjih dinara ubiti jedanaestogodišnjeg dječaka Brunu, Stipinog sina, i tako izvršiti krvnu osvetu.

Pretpostavlja se da je za ubojstvo znao i otac stradalog dječaka Rajko Pavlović.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*