RANI RADOVI MAJE MARINKOVIĆ Reper je prvi probio učesnicu Zadruge, IZGLEDALA JE NEPREPOZNATLJIVO – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Maja Marinković prvi put se pojavila u javnosti u spotu “Lijepe žene” repera Ivana Mihajlovića Švarca.

U to je vrijeme, kako tvrdi glazbenik, bila prirodno lijepa djevojka koja nije imala potrebe pribjegavati kirurškim zahvatima.

– Maju sam upoznao na Facebooku. Bila je slatka, nimalo kao danas. Znala je tko sam i odbila je honorar koji sam joj ponudio. Rekla je da ima sve u životu, valjda od oca. Poslije je majstorica rekla mom tati da njezin stric priča neke krimiće. Bila je sramežljiva, povučena, ne znam što joj je sve to trebalo od sebe. Otac je nazvao kad smo snimali i rekao nam da ne pokazujemo previše golotinje. Nakon mene, bila je sa svima ostalima.

Ivan smatra da se Marinković samu sebe uništila operacijama.

– Sigurno su joj savjetovali da se ponaša kao diletant. Mora da glumi. Znam samo da se unakazila sa svim filerima. Ne znam što bi joj bilo kad bi bila kao med. Kad smo snimali spot čak se i snimatelj zaljubio u nju. Bila je poput anđela, nekako proporcionalna. Moj tip žene su Carmen Electra, Pamela Booth, Silvia Saint, a Maja je imala figuru od glavobolje i da se nije udebljala, bila bi druga Carla Bruni – rekao je reper. Mihajlović je također ocijenio Janjuša.

– Čini mi se kao okej lik, ali ako ima problema s kockom, ima. Uđete u “Zadrugu” i donesete papire za razvod. Realno, i ja bih se razveo, zato mi je ekstra da nitko ne zna kad se “foliram” i što. Mangupi su žene tretirali kao dame. Maja je nekada bila suprotnost od ovoga što je danas – zaključio je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*