Vrela Miss Nizozemske udaje se u Gradačcu u BOSNI:Kakvo izvajano telo!! Kanita Karišik stat će na ludi kamen u avgustu! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

ekadašnja Miss Nizozemske Kanita Karišik, zajedno sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Kenanom Zaimovićem, stat će na ludi kamen 5. avgusta. Par sprema veliko slavlje u Gradačcu, Kenanovom rodnom gradu. Samo za naš list Karišik je podijelila detalje ceremonije te otkrila kako se provela na djevojačkoj večeri u Italiji kojom su je iznenadile prijateljiceKako se osjećate pred veliki dan?

– Uzbuđena sam i radujem se tom danu, trenutku. Još kao djevojčica, maštala sam i zamišljala kako će izgledati taj, rekla bih, najposebniji dan za svaku djevojku.

Jeste li već odabrali šta ćete obući?

– Bit će to duga, predivna haljina, kao iz bajke.

Svadba će biti u Gradačcu, kakva su Vam očekivanja?

– Moj zaručnik je iz Gradačca, a, osim njega, zavoljela sam i taj grad. To je grad koji “priča” o povijesti Bosne, grad koji ima i dušu i srce. Ljudi su tamo pošteni i vrijedni. Mnogo mi se dopala jedna lokacija, s puno zelenila, tako da planiramo svadbu na otvorenom.

Nezaboravna djevojačka

Djevojačku večer ste s prijateljicama proveli u Italiji, kako ste se osjećali?

– Nezaboravna djevojačka. Prijateljice, čim su saznale datum vjenčanja, sve su uplatile i organizirale za djevojačku večer.

Sve su odradile u velikoj tajnosti. Tek na aerodromu sam saznala da letimo za Italiju, to jeste Toskanu. Inače volim italijansku gastronomiju, modu, kulturu, arhitekturu, jednom riječju – bio je to pun pogodak!

Inače, kako ste upoznali budućeg supruga?

– Budućeg supruga Kenana Zaimovića upoznala sam 2011. godine u Sarajevu prilikom noćnog izlaska u tadašnjem klubu “Jež”. Kenan mi je prišao da se upoznamo i dodao me na Facebooku, gdje smo održali kontakt.

Nakon nekoliko godina, tačnije 2015., ponovo smo se vidjeli i počeli se intenzivno dopisivati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*