“Svaku noć sam čekala da muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je UD0VAC: Kad je muž saznao, nastao je opšti HA0S – natjerao je mene i svekra da pred njim radimo..” – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Kad je riječ o udajama i ženidbama, definitivno moramo reći da nije lako niti jednoj mladoj koja mora rodnu kuću da napusti, mirnu luku koju je oduvijek imala kod svojih roditelja i da ode u nepoznato, u tuđu kuću.

Danas ćemo vam prenijeti priču jedne djevojke, koja se udala, napustila je mirnu luku koju je imala kod roditelja i otišla u drugi dom.

Ona je sve to uspjela u pravi pakao pretvoriti. Ona je imala prilično mladog svekra, jer se njena svekrva dva puta udavala, a kako dobro izgleda, drugi put se udala za mlađeg muškarca koji je mnogo atraktivan.

Kasnije se krenula tajno viđati sa svekrom, rekla je kako bi čekala da joj suprug zaspi, a ona bi se tajno iskrala i vidjela sa svekrom. Kasnije se i zaljubila u njega, a kad je on htio sve to da prekine, ona ga je molila da bude s njom, da će se ona razvesti od supruga.

Svekar ipak nije želio to, a na kraju je ona rekla cijeloj porodici da je imala s njim aferu, pa je došlo do raskola u porodici.

Šta mislite vi o ovoj situaciji?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*