Važila je za jednu od najlepših žena sveta, a sad živi kao BESKUĆNIK: Srce se steže od ovih fotografija, tužna sudbina glumice RAŽALOSTILA SVET – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Vjerojatno nije prvi put da čujete da neke velike i poznate javne osobe dožive veliku popularnost, a nakon nekog vremena slava postane potpuno zaboravljena. Neki se teško nose s tom činjenicom pa se odaju porocima i sličnim stvarima i potpuno propadnu. Jedan od takvih primjera je bivša manekenka Lonnie Wilson koja se udala za Jeremyja Jacksona, glumca koji se proslavio u legendarnoj seriji Spasilačka služba.

Nekada je bila djevojka za kojom su uzdisali muškarci u Hollywoodu. Bila je poznata kao bombastična plavuša, savršene figure i tijela. Baš kako standardi u javnom životu nalažu. Neko vrijeme nakon umirovljenja promijenila je svoj život. Nakon razvoda od Jeremyja radila je kao asistentica na estetskoj kirurgiji, ali je taj posao izgubila nakon živčanog sloma. Njezin brak s glumcem nije dugo trajao i bio je vrlo buran. Jeremy ju je često tukao, no ona ga nije htjela prijaviti pa su to učinili susjedi.

Tada je postala i ovisna o opijatima i narkoticima, a nikada se nije liječila. Obuzela ju je teška depresija, kako to obično biva u takvim situacijama. Postala je beskućnica tražeći hranu u kontejnerima kako bi preživjela. Od megazvijezde koja je imala sve što je htjela preživjela je na ulicama Los Angelesa.

Nedavno su je paparazzi snimili kako kopa po kontejnerima. Nosila je veliku količinu nakita. Nakon što su je vidjeli takvu u javnosti, njezini prijatelji i poznanici pokrenuli su akciju da je maknu s ulice. Očito nisu uspjeli. Iako su joj platili boravak u hotelu, samo se otuširala i jela u sobi te se opet vratila na ulicu. Prema izvorima, prije toga se nije kupala godinu dana, a kako kaže, to joj je davalo sigurnost na ulici da je nitko neće silovati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*