Evo ZAŠTO je Biljana zazidala muža: Ubacila ga u bure pa sasula BETON, iza svega se krije NAVIKA porodice – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

U nastavku današnjeg teksta ponovno ćemo se dotaknuti nedavne podijeljene tragedije, odnosno trenutka kada se za nju pročulo nakon tri godine. Dakle, vjerujemo da već znate da je riječ o Biljani S., koja je ubila svog supruga Ivana, isjekla ga na komade, strpala u bačvu, a potom je zalila betonom.

Mnogi su se pitali koji bi mogao biti razlog da se osoba odluči na taj korak. Naime, kako doznajemo, odgovor se krije upravo u navici ove obitelji, a to je da kada žele nešto sakriti to ugrade u zid kuće ili pomoćnih prostorija. Naime, mediji su stupili u kontakt s obitelji, odnosno rođakinjom obitelji Stanojevič, koja mu je otkrila da joj ovo nije prvi put da nešto betonira, te da je ranije u zid ugrađivala određene dragocjenosti. – Biljanina maćeha ispričala je da su u dva navrata našli nekakvo zlato, pa su ga, zbog straha od pljačke, zazidali u zid štale – pričaju rođaci.

Naime, to je jedan od razloga zašto njezinoj majci nije bilo čudno kada je tražila pomoć da sakrije još jedno bogatstvo koje ima. – Navodno joj je dodavala cigle, ne znajući šta gradi – ispričao je za Blic rođak Stojanovića. Naime, bure u koje je Biljana sahranila svog supruga pažljivo je napunjeno u dva sloja betonom i pijeskom, kako se nakon nekog vremena ne bi osjećao miris trulog tijela.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*