KRALJEVSKI GOVOR ĐOKOVIĆA: Objasnio zašto je postao najbolji prijatelj sa Kirjosom, a potom šokirao suprugu Jelenu – Otprilike Novo
Portal July 10, 2022

Sedmerostruki prvak Wimbledona Novak Đoković nakon finala održao je više nego zanimljiv govor.

Prvo je nahvalio Nicka Kyrgiosa, a onda se našalio na račun veze s kontroverznim Australcem.

– Nick, vratit ćeš se. Ne samo u Wimbledonu, nego u finalu općenito. Teško je pronaći riječi utjehe nakon ovako teškog poraza, ali pokazali ste zašto ste jedan od najboljih igrača u tenisu i na ovoj podlozi. Čestitam ti. Stvarno te jako poštujem, fantastičan si tenisač i bit ćeš ovdje još mnogo godina, siguran sam da ćemo te ponovno vidjeti na Grand Slamovima. Nisam vjerovao da ću reći toliko lijepih riječi o tebi s obzirom na našu dosadašnju vezu.

Na konstataciju voditelja da je dogovor njih dvoje da pobjednika čeka večera, Novak je rekao.

– Zato je izgubio.Ovo je novi početak jednog divnog prijateljstva. Izvan terena također. Nisam se odazvao Nickovom pozivu na divljanje i noćni izlazak, supruga je bila uz mene, ali krenimo s pićem i večerom pa ćemo vidjeti.

Novak kaže o Wimbledonu.

– Izgubio sam riječi što ovaj turnir znači za mene, za moju momčad… Uvijek će biti poseban u mom srcu, turnir koji me inspirirao da počnem igrati. Na maloj planini u Srbiji, gdje su moji roditelji u restoranu, vidio sam Petea Samprasa kako osvaja Wimbledon. Htio sam doći ovdje i igrati. Bila je to dječja želja i zaista sam privilegiran što mogu stajati ovdje s peharom.

Đoković je nastavio pobjednički niz, neporažen je od 2017. godine.

– Volim ovo mjesto i ljubav se uzvraća. Najprosječniji teniski teren na svijetu. Sve je tako usmjereno, fokusirano na igrače, to ima najveće priznanje u svijetu tenisa. Obitelj, kći je tu, nema još pet godina. Zahvaljujući svima vama. Moj sin je jedini koji nedostaje danas, mislim da igra meč protiv Brianovog sina. Bez vas ovo ne bi bilo moguće.

Voditeljica je Novaka podsjetila da je danas godišnjica braka.

– Morat ću ti kupiti cvijeće jer me podsjećaš, bio bih u nevolji da sam zaboravio. Draga, sretna godišnjica! Ovo je moj dar tebi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*