KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ONESVEŠĆEN U BEOGRADSKOM AUTOBUSU? Isplivala i slika bez svesti, STRAHOTA! – Otprilike Novo
Portal July 10, 2022

Bivši zatvorenik Kristijan Golubović, koji se hvali lažnim bogatstvom i luksuznim životom kojim navodno živi nakon “Zadruge”, uslikan je u javnom prijevozu na liniji 56.

Golubović, osim što se vozi gradskim autobusom, iako se hvali “avionima i kamionima”, u njemu je stalno spavao.

Nije ni primijetio da ga netko slika, a putnici koji su ga prepoznali odmah su ga slikali Kristijan je prošle godine u realityju s Kristinom Spalević prevario suprugu Ivanu s kojom ima kćer.

– Ne služi mi na čast način na koji sam ostavio Ivana. Znam da sam je jako povrijedio, zabrljao sam i izgubio je zauvijek. Mislim da se trebaš časno razići s curom ili ženom s kojom si, ostaviti je, iskreno joj reći da se pojavio netko novi i prekidaš, a ne kao ja.

Ženu s kojom imam dijete prevario sam u reality showu, a ona je to saznala iz novina i preko televizije. Zbog načina na koji se kajem i mislim da ću se uvijek sramiti što sam bio ljigavac prema njoj – rekao je i dodao da mu je najteže što ne viđa kćer –

Moja kćer je za mene bolna tema. Sutra joj je rođendan. Kristina mi je puno pomogla da je pokušam vidjeti.

OVDJE

Policajci su mi rekli da Ivani ne smijem ništa slati zbog mjere zabrane. Ne smijem joj ni lajk poslati, jer se to može protumačiti kao uznemiravanje i odmah idem u pritvor na 60 dana. Izrečena mi je takva mjera da je ne smijem nazvati, čak ni pitati za dijete koje sam zadnji put vidio prije šest mjeseci.

– Oko pola milijuna. Ostalo mi je oko 400.000 eura od honorara iz dva reality showa, 150 ili 160.000 eura ostalo je u njenom stanu. Znao sam da će taj novac otići mojoj kćeri. U mom odsustvu, sud je presudio da plaćam 18.000 dinara mjesečne alimentacije, a ja sam im ostavio pola milijuna.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*