Bizaran snimak podelio Srbiju: Dok jedni žale i brane devojčicu na groblju, drugi je nastrašnije vređaju!(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 11, 2022

Kada nas napusti voljena osoba, tugu koju osjećamo ponekad je teško izraziti i tjera nas na stvari koje ponekad nisu društveno prihvatljive, a nažalost, nailaze na osudu okoline.

Upravo je zbog toga jedna tinejdžerka iz Srbije postala meta kritika na Twitteru, nakon što se na ovoj mreži pojavio njen video iz Tik Toka, navodno snimljen na groblju pored spomenika njenog oca.

U početku video nije bio definiran i jasno je zašto su se mnogi pobunili protiv ovakve pucnjave na groblju, no pred kraj je djevojka u opisu videa izjavila da će i ako bude mrtav. ostati otac i kćer zauvijek.

I dok su jedni razumjeli i mladost i bol, drugi su ovakav način izražavanja patnje za prerano umrlim roditeljem smatrali načinom “da privuku pažnju i lajkove”, a djevojku nisu štedjeli ni pogrdnih komentara.

Upravo je jedan takav komentar uznemirio korisnika Twittera po imenu Darko, kako bi starijem tviterašu skrenuo pažnju da je način na koji govori o djevojci neprimjeren i nikako nije primjeren njegovim godinama.

Šta vi mislite o svemu ovome ??Da li i vi osuđujete ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*