TUŽILAC DETALJNO OPISAO KAKO JE JELENA UMRLA Pevačica se 4 minuta grčevito borila za život, bila je prestravljena i jako je patila – Otprilike Novo
Portal July 11, 2022

U završnom govoru uoči presude Zoranu Marjanoviću, tužiteljica je detaljno opisala posljednje trenutke života ubijene pjevačice “Granda”, te istakla da nije očekivala napad.

U završnom govoru uoči presude Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubojstvo supruge Jelene Marjanović (33) 2. 4. 2016. na nasipu Crvenka u Borči, tužitelj je detaljno, na temelju vještačenja, opisao posljednje minute zločina. život pokojne pjevačice “Granda” kao i način na koji je umrla.

Izricanje presude zakazano je za 22. 07.srpnja, a u petak su tužitelj i Marjanovićevi odvjetnici satima na Višem sudu u Beogradu objašnjavali zašto Zoran mora biti proglašen krivim i osuđen na 40 godina zatvora, odnosno zašto mora biti oslobođen!

Tako je tužitelj naveo “da je dokazano da je okrivljeni Zoran Marjanović, u stanju uračunljivosti, s umišljajem, na svirep i podmukao način, ubio Jelenu Marjanović”.

– Okrivljeni je svjesno počinio kazneno djelo kada oštećeni to nije očekivala i nije mogla pružiti nikakav otpor – rekao je tužitelj, a potom naveo da je Jelena najprije pokušala pobjeći od počinitelja, a zatim se pokušala obraniti.

– Oštećena je, pokušavajući pobjeći počinitelju, pretrčala travnatu površinu na koju joj je pala tenisica, zatim je hodala oko 27 metara kada joj je ispao mobitel, nakon čega je hodala 26 metara i tada joj je pala gumica za kosu, pa je usmjerila njeno kretanje prema kanalu, pri čemu je najvjerojatnije zadobila ozljedu lijevog lakta i tjemena, dok su smrtonosne ozljede nastale u kanalu, a s obzirom da je utvrđeno da je udahnula tekućinu i strano tijelo biljnog podrijetla, bila živa kad je njezino tijelo dospjelo u vodu. Obrambene ozljede upućuju na to da se branila, izbacujući povrijeđene dijelove tijela kako bi se zaštitila od udaraca – pojasnio je tužitelj u završnoj riječi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*