Svaki SE . KS me je boleo, mislili su da sam trudna, a potom se ovo desilo – Bizarna ispovest mlade devojke sa BIZARNOM DIJAGNOZOM! – Otprilike Novo
Portal July 12, 2022

Ženi čiju su bol tijekom seksa liječnici pripisali veličini penisa njenog partnera uklonjena je cista jajnika teška 4,7 kilograma koja je sadržavala 3,7 litara tekućine. Svi su mislili da je trudna, prenosi Nova.

Raquel Rodriguez (25) iz Minnesote otišla je liječniku zbog ovog problema prije pet godina i rekla da se također nosi s iznenadnim napadima boli.

Snimci su u to vrijeme otkrili da ima cistu od 8 cm – ili vrećicu ispunjenu tekućinom – na jajniku veličine loptice, ali liječnici su rekli da je ne treba uklanjati.

Međutim, prošle godine cista je počela brzo rasti i na kraju je postala toliko velika da se činilo da je Rakel “trudna”. Prijatelji su je čak počeli ispitivati ​​zašto im ne kaže da čeka dijete.

Rodriguez je prije četiri sedmice imala dvosatnu operaciju u bolnici Memorial kako bi uklonila cistu i oporavila se tako brzo da je tjedan dana kasnije otišla u kupovinu.

Otkrivajući priču na TikToku, Rodriguez je rekla da je tumor narastao do 28 cm u promjeru – što je najveća veličina za ciste jajnika.

Rekla je da su joj tijekom operacije morali odstraniti desni jajnik i jajovod u kojem je bila cista, ali da joj je lijevi i dalje u funkciji.

@rockiesoto33

Little update & picture of my stomach!! The incision will remain covered for 7 days but I’ll post a pic of that too when I can! ❤️‍????????

♬ original sound – Raquel Rodriguez Soto

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*