JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT JAVNO SA NOVIM DEČKOM!EVO KO JE ATERIRA! Nenad se nije odvajao od voditeljke: On ima sve povlastice! Srećna sam (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 13, 2022

Voditeljica Jovana Jeremić prvi put se pojavila u javnosti sa svojim partnerom Nenadom Sankovićem.

– To je moj prijatelj s povlasticama. Ima sve privilegije! Sretna sam, ispunjena. Kod mene je uvijek sve kvalitetno, ozbiljno, ispunjen sam u svakom smislu.

On je moj tip momka – rekla je Jovana za „Blic“.Inače, Jovana je sa partnerom viđena na festivalu u Vrnjačkoj Banji „Vrnjačka muzička noć“.

A da je jako zaljubljen u voditeljicu pokazao je svojim postupcima. Držao se za ruke kroz gomilu, nosio ruksak I snimao se dok pjeva.

Nije je ostavljao ni trenutka, štaviše, snimao je svaki njen pokret, čak i kada je zapjevala, ali i publiku koja ju je ispratila ovacijama.Inače, Jovana je sa svojim partnerom viđena na “Vrnjačkoj muzici”. Noć” u Vrnjačkoj Banji.

A da je jako zaljubljen u voditeljicu pokazao je svojim postupcima. Držao se za ruke kroz gomilu, nosio ruksak I snimao se dok pjeva. Nije je ostavljao ni trenutka, štoviše, bilježio je svaki njezin pokret, čak i kada je zapjevala, ali i publiku koja ju je ispratila ovacijama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*