0ČAJNA SRPSKA FOLK PJEVAČICA – FALE MI INTIMNI 0DNOSI, GODINAMA SAM SAMA! Pevačica iznenadila sve, priznala da nema sreće u ljubavi, a svi je pitaju JEDNO – Otprilike Novo
Portal July 14, 2022

Aleksandra Bursać priznaje da joj se prava ljubav još nije dogodila i zato još nije stala na ludi kamen. Pjevačica je priznala da već dugo nema partnera, a onda je otkrila i intimne detalje.

– Otrov se čuva u malim bočicama. Nisam jako otrovna što nije dobro. Trudim se biti malo drskija – priznala je Bursaćeva, koja je dodala da zato što je pristojna i fina nije napredovala:

– Košta me to što nisam došla do razine koju zaslužujem – dodala je i priznala da karijeru neće graditi na skandalima:

– Ako moram preko skandala postati velika zvijezda, bolje da nisam. Nemam ga i ne mogu ga prisiliti. Za sada sam dobro. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale – kaže pjevačica koja je prije dvije večeri pjevala u Vrnjačkoj Banji, gdje se nalazi i čuveni Most ljubavi na koji zaljubljeni kače svoje katance, ali Aleksandra ni to nije učinila:

– Nisam ja objesila lokot na most, to je moja velika greška. Da jesam, možda bih do sada bila u braku i imala djecu – rekla je kroz smijeh Bursaćeva, koju su novinari pitali i kada se planira udati:

– Svi me pitaju, to mi je već postalo pitanje… Prava ljubav mi se nije dogodila, a godinama sam sama – otvoreno je priznala pjevačica, te dodala da joj nedostaju i intimni odnosi:

– Kako mi nedostaje. Skoro sam rekla Emiru da mi je nešto izašlo na lice, on mi kaže koji lijek da uzmem. A ja kažem: “Emire moj, ja znam šta mi treba”. Da ljudi ne bi krivo shvatili, treba ga svakoj ženi i svakom muškarcu. I ne samo to, ljubavi, rekla je Aleksandra, koja dodaje da joj udvarača ne manjka:

– Ne kažem da me ne jure muškarci, ali ne postoji nešto obostrano – rekla je pjevačica,

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*