DEJAN I DALILA PREVARILI NACIJU? Zgrabili kuću i 50.000 evra! POTPUNO SE RAZOTKRILI, A EVO I KAKO… ŠOK I NEVERICA! – Otprilike Novo
Portal July 15, 2022

A današnja tema, kojoj ćemo posvetiti vrijeme, su reality showovi koji već 15-ak godina odolijevaju javnosti. Mnogo je toga što možemo gledati u današnje vrijeme, a jedan od najpopularnijih je reality show Zadruga koji je po popularnosti u vrlo kratkom roku došao u sam vrh.

Prošlog tjedna održano je finale u kojem je publika glasovala za pobjednika, a to je bio Dejan Dragojević koji je kući odnio ček od 50.000 eura te drugoplasirana njegova donedavna supruga Dalila koja je za nagradu dobila montažnu kuću .

Svakako da se o njoj pisalo sve i svašta, pogotovo da nije zaslužila ni ulazak u finale, a kamoli osvajanje drugog mjesta, a bilo je i onih koji tvrde da je Mitrović u svemu gura. No, sada su se mnogi počeli pitati jedno, a to je: “dijele li Dragojevići vrijedne nagrade koje su osvojili, budući da su još uvijek u braku po zakonu?”. Dakle, njih dvoje još uvijek nisu službeno razvedeni, a iako su papire potpisali još u studenom, nikada se nisu sreli na sudu, pa brakorazvodni proces nije okončan. Ono što zanima javnost je hoće li oni podijeliti i glavnu nagradu.

Podsjetimo, kako smo već naglasili, papire su potpisali u studenom, dok se tijekom natječaja nije puno pisalo o njihovoj imovini. Tijekom godina braka zajedničkim snagama stekli su mnogo toga, poput kuće u mjestu Gornji Šepak, koje se nalazi u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta naglasio kako ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom obitelji u Veterniku, što se na kraju i dogodilo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*