Marijana nestala krajem Aprila, a sada kao MUNJA iz vedra neba, NAŠLI SU JE… Oglasio se i muž, jeca, suze… – Otprilike Novo
Portal July 15, 2022

U nastavku današnjeg članka donosimo najnoviju vijest za koju možemo reći da nije nimalo lijepa. Naime, ove godine ima mnogo slučajeva nestanka ljudi, a potraga za njima dugo je trajala. Jedan slučaj s kojim je doslovno suosjećao cijeli Balkan je nestanak mladog Splićanina Mateja Periša za kojim se intenzivno tragalo pet mjeseci.

Podsjetimo, Matej je nestao noć uoči Nove godine, u Beogradu, gdje je došao na odmor s prijateljima, a njegovo tijelo, kako smo već istaknuli, pronađeno je pet mjeseci kasnije u stanju raspadanja. Nažalost, mnogi od tih nestanaka završavaju tragično, a neko vrijeme nakon pronalaska tijela Mateja Periša krenula je potraga za Marijanom Seifert, koja je nestala u Zagrebu.

Kako je poznato, nekoliko dana kasnije pronađeni su njezini osobni dokumenti, ali i telefon, međutim, nije imao niti jedan trag za rješavanje ovog slučaja, pa su mnogi pomislili da je skočila u Savu, a potraga za njom trajao više od dvije nedjelje, a ona još uvijek nije pronađena, pa sada mnogi smatraju da je njezina odluka jednostavno nestati.

Oglasila se i njezina prijateljica koja nije skrivala da je Marijana u zadnje vrijeme bila jako posvećena vjeri te da svi sumnjaju da se možda zaredila, ali da to nikako nije put jer je ostavila supruga i djeca a da oni ništa ne znaju.. Njezina najbolja prijateljica Maja je za medije imala zanimljiv istup, gdje je rekla i tvrdi da je još manje padala u depresiju zbog činjenice da polako stari, no to nije razlog da nestane s lica zemlje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*