Mislila je da kćerka dovodi dečka noću, pa je sakrila kameru u njenu sobu: Istina je zapravo bila puno g0ra – kad je vidjela šta je ispod kreveta, sIediIa se – Otprilike Novo
Portal July 16, 2022

Kada se dijete rodi, svaki roditelj, bilo da je u pitanju majka ili otac, cijeli život je u velikim brigama. Brinu se šta im dete radi, da li će mu se nešto loše desiti i slično. U današnjem članku donosimo priču koja je izazvala brojne komentare.

Ljudi su ovaj video shvatili na razne načine, a moći ćete i sami da ga pogledate u nastavku našeg teksta.Mama je nekoliko noći zaredom čula neke čudne zvukove iz ćerkine sobe. Zanimalo ju je šta se dešava, ali nikad nije pitala, nije htela, htela je sama da sazna.

U ćerkinu sobu je postavila skrivenu kameru, kako bi potvrdila svoje sumnje, mislila je da ćerka dovodi dečka u njenu sobu dok svi noću spavaju.

Majka je kasnije videla snimak, usred noći je videla nešto dok je beba spavala da joj se nešto uvlači ispod kreveta. Toliko se uspaničila da je to odmah podijelila na društvenim mrežama. Neki misle da je u pitanju duh, a drugi su rekli majci da je ćerka ovo verovatno namerno inscenirala svojoj majci.

Video o kojem pričamo možete pogledati klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*