Auu, kakvu ćerku ima ČEDA JOVANOVIĆ! – Žena mu je bomba ali ćerka je još bolja, pogledajte sami – Otprilike Novo
Portal July 16, 2022

Jedan od najkontroverznijih političara u Srbiji je Čedomir Čedo Jovanović. Mišljenja o njemu su podijeljena. Mnogi ga smatraju najvećim liberalom na političkoj sceni Srbije i regije, a za neke je omražen i izdajnik. Osim toga, smatra se velikim zavodnikom i miljenikom žena.

Mnogi od vas sigurno su čuli priču da Čedomir Jovanović ima vrlo lijepu i atraktivnu suprugu, pa su brojni mediji u nekoliko navrata pisali kako su oni jedan od najljepših poznatih parova.

Što se privatnog života tiče, on i supruga Jelna imaju četvero djece, jednog sina i tri kćeri. On i njegova supruga važe za jedan od najljepših poznatih parova na Balkanu. Čini se da su njihova djeca od njih naslijedila sve najbolje od svojih roditelja. Kada su u pitanju kćerke Jana, Zora i Anđelija, one su prave kopije svoje mame, na koju najstarija kćerka svakako liči.

Jana je ove godine postala punoljetna i trenutno prolazi kroz razdoblje formiranja osobnosti. Dobila je mnogo pozitivnih komentara i čini se da već ima mnogo sljedbenika i obožavatelja. Mlada Jana ima sve manekenske predispozicije. Ima čudnu i drugačiju ljepotu i figuru kakvu možemo vidjeti samo na svjetskim modnim scenama. Predviđamo joj manekensku karijeru, a kako doznajemo, bavi se i baletom.

Ona također ima svoj Instagram profil, za koji predviđamo da će eksplodirati brojnim pratiteljima u bliskoj budućnosti. I sam Čedomir Jovanović jako je ponosan na svoju kćer Janu, koja je neodoljivo podsjeća na lijepu i zgodnu mamu. Čedomir ne skriva ponos i povremeno objavi njezine fotografije.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*