RIKI MARTIN OPSEDAO KUĆU SVOG NEĆAKA, NIJE MOGAO DA PREBOLI RASKID?! Detalji teških optužbi protiv pevača, a evo šta on kaže..!! – Otprilike Novo
Portal July 16, 2022

Ricky Martin se suočava s ozbiljnim optužbama. Naime, njegov 21-godišnji nećak Denis Jadejel Sánchez, kako piše Daily Mail pozivajući se na španjolsku Marcu, optužio je pjevača za incest, a ako se to dokaže, 50-godišnji glazbenik mogao bi dobiti i do 50 godina. u zatvoru.

Početkom srpnja Martin je dobio zabranu prilaska Sanchezu zbog obiteljskog nasilja u Portoriku, no identitet žrtve nije bio poznat. Njegov brat, Eric Martin, u međuvremenu je identificirao pjevačeva nećaka, Denisa Jadiela Sancheza, kao navodnu žrtvu, piše Marca.

Situacija je potpuno bizarna jer je Martin navodno optužen za “fizičke i psihičke napade” na Sancheza tijekom njihove sedmomjesečne veze, koja je prekinuta prije otprilike dva mjeseca.Prema tom sudskom nalogu, u koji su portorikanske novine El Vocero imale uvid, Martin i Sanchez prekinuli su prije dva mjeseca, nakon sedam mjeseci veze.

Sanchez tvrdi da Martin nije prihvatio njihov prekid i da je viđen kako luta u blizini njegova doma u najmanje tri navrata, navodi El Vocero.

Također, navodi se da je Martin konzumirao velike količine alkohola i droga.

Pjevačevi odvjetnici, nastavlja Daily Mail, odbacili su optužbe i pripremaju obranu protiv Sancheza kojeg je navodno nedavno izdala žena nakon što ju je također navodno maltretirao i prijetio da će joj uništiti život.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*