Je li ljudska civilizacija ovime dotakla dno: bogati Arapi masno plaćaju influencericama da glume ‘prenosive tute‘. A onda slijedi…. Znate već što (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 16, 2022

Ako se dosad niste susreli s pojmom “Dubai porta potty”, smatrajte se sretnikom.Naime, još u proljeće su se na TikTokuu pojavili videozapisi o pojavi za koje se godinama šuškalo da je stvarna: influencericama se plaća da odlete u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata kako bi se na (ili u) njih pokakali ultrabogati šeici, u zamjenu za gotovinu, skupe darove i ekstravagantne hotelske boravke, piše Daily Hive.

Jedna od prvih koja je učinila priču virusnom bila je TikTok korisnica @chennifarVećina TikTokova koji su uslijedili bile su reakcije onih koji nisu sudjelovali, ali su neki uključivali isječke žene koje su radile u Dubaiju kako bi čitale svoje ugovore ili dijelile svoja iskustva.

Jedan od tih videa prikazuje ženu koja nervozno čita ugovor, u kojem pristaje da bude prebačena u Dubai i dobije pregled za spolno prenosive bolesti kako bi izvršila određene seksualne radnje nad svojim klijentom – sultanom Alijem – i dala da se druge seksualne radnje izvode na njoj.

Djevojka također pristaje da će se sudjelovati u vanjskom odnosu s klijentovim maloljetnim bratom. Dodaje da će dva tjedna prije odlaska dobiti 25.000 dolara od ukupno 50.000 dolara. Ostatak se plaća po završetku posla.

Prema African Insideru, izvješća o tome da dubajske kahlice prava stvar postoje još od 2016., a nekoliko je ispovijesti dostupnih na internetu za čitanje i gledanje. Osim ovoga, na internetu se mogu pronaći i isječci koji prikazuju žene kako se po ženama obavljaju potrebe, navodno u ulozi dubajske “prenosive tute” (porta potty). Budite upozoreni, svi požale nakon što guglaju ova videaPrije par dana se pojavio novi video u kojem se sugerira kako su influencerice plaćene i da kakve po njima te da se hrane njigovim izmetom. TikTokerica i bivša stjuardesa s imenom @hocusbogus2.0 tvrdi da je iz prve ruke svjedočila kako influenceri i modeli raspravljaju o ovoj bizarnoj praksi.

OVDJE

Putnici su navodno na putu za Dubai jeli hranu bogatu vlaknima dok su se hvalili što ih očekuje kad slete.

Drugi korisnik je potkrijepio njenu tvrdnju napisavši: “Evo kratki popis svega što mi je jedna djevojka rekla da je učinila ili čemu je svjedočila: Jedna je cura doživjela da je čitav sadržaj kante natrpan u nju. Pojela je solidan komad sr***.

Djevojke su morale kliziti po podu potrbuške, ližući s***. Bilo je tu i akcija ljudske stonoge (kada jedna osoba ima usta na anusu druge, dok ih je više povezivala stajući “na sve četiri”).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*