NIKO ME NEĆE, A NA MENI SVE PUCA! Tea Tairović otkrila detalje LJUBAVNOG života, od ovakve BOMBE niko nije očekivao te reči!! – Otprilike Novo
Portal July 19, 2022

Pjevačica Tea Tairović tvrdi da joj ne ide baš najbolje u ljubavi, iako to niko ne bi rekao.

Tea ima mnogo udvarača, ali za njih nema vremena.

– Ima udvarača. Nije to sad ništa vrijedno spomena. To je tako. Nemam vremena, ne ostajem dugo na jednom mjestu, samo podijelim komplimente i to je to. Moj ljubavni status je, kao i uvijek, umjereno tužan – rekla je pjevačica, a zatim se našalila na račun svog seksipila: – Niko me neće, a sve puca na meni!

Tada je komentirala kako su društvene mreže preplavljene isječcima na kojima se šmokne, zbog čega je mnogi nazivaju kraljicom savjeta.

– Tako izgleda na snimkama, ali zapravo nije tako. A što se tiče ovakvog nastupa, kad smo odvojeni od publike, napojnica nije nešto čime se mi pjevači vodimo, nego se vodimo time da atmosfera bude odlična. Eto šta bude ili ne bude, o tome niko posebno ne razmišlja – kaže folkerka i dodaje da je došlo njeno vrijeme.

 

Moj maksimum je sada, ali nadam se ići dalje. Iako neću biti, zapravo sam zahvalan publici na svemu što sada imam.

Ovo je stvarno nešto što rijetko tko doživi i jako sam sretan.

U posljednje vrijeme dosta se spekulira o njezinim nekretninama, pa su je pitali hoće li nakon ljetne turneje kupiti još jednu.

– I prije svega ovoga bio sam stambeno zbrinut, ali tko zna, vidjet ćemo. Može biti. Polako – zaključila je pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*