ŠOK ISPOVEST ŽIKE JAKŠIĆA: Upao u OGROMNE DUGOVE I BANKROTIRAO, pa otkrio sve o vezi sa Slavicom Ćukteraš! – Otprilike Novo
Portal July 19, 2022

Žika Jakšić danas važi za jednog od najuspješnijih srpskih producenata, tekstopisaca i kompozitora, no malo ljudi zna koliko je njegov životni put bio trnovit.

Prije nego što je ušao u svijet estrade i postao dio “Grand” produkcije, Žika se okušao u nekoliko profesija, ali je i bankrotirao.

Šta hoće, onda radi što neće. 2000. godine živio sam u Njemačkoj i pokušao osigurati bolji život mojoj tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji.

Ušao sam u posao s hotelom u Njemačkoj,ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao.I tako sam izgubio ono malo ušteđevine što sam imao Završio sam u ozbiljnom gubitku i dugu njemačkim bankama od čak 100.000 maraka.

Trebalo mi je šest godina da sve vratim”, kaže na početku razgovora voditelj, dodajući da je on najbolji dokaz da “nevolja nikad ne prolazi sama”:

“Sve je to dodatno uzdrmalo brak koji se već tresao. Razveo sam se 2001. godine, a tada se raspao i bend ‘Ritam srca’ u kojem sam svirao.

Sve se dogodilo u manje od godinu dana. Duguješ mi novac “Kad ti se raspadne obitelj, kad ti se bend ugasi. Pokušao sam našu grupu, koja je bila tražena, održati na okupu, ali nisam uspio”, dodao je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*