CELA SRBIJA U SUZAMA! Izvršila je samoubistvo…PORODICA OČAJNA! Nećete verovati o kome se radi… – Otprilike Novo
Portal July 20, 2022

U nastavku današnjeg teksta, nažalost, ponovno se dotičemo naše javne scene, a već je odavno jasno da smo nekako zahvaćeni valom loših vijesti, te ne može proći dan, a da se ne čuje da je nečiji život je tragično završio. U današnje vrijeme, nažalost, ima puno ubojstava, samoubojstava, prometnih nesreća, a sve su to događaji u kojima ljudi nažalost gube živote. No, kada je javna osoba u pitanju, to nekako posebno odjekuje.

Današnja vijest nije ništa manje šokantna, a govori o tome kako je Bojana Šarac počinila samoubojstvo. Naime, ona je manekenka, a cijeli modni svijet ostao je u šoku, a jasno je da je njezino ime dobro poznato u pop glazbi. Naime, Bojana se dugo bavila manekenstvom, a bila je uspješna u Srbiji, ali i izvan njenih granica. Javnost je svakako pamti po pojavljivanju u spotu poznatog repera Relje Popovića za pjesmu “Marija”.

Naime, kada je njen život u pitanju, Bojana je studirala psihologiju, a ako se može naslutiti po njenim društvenim mrežama, niko nije ni pomislio da bi mogla ovako okončati život, a kada je prije nekoliko dana objavila fotografiju. Prijatelji, obitelj i njezini kolege u šoku se opraštaju od Bojane, a najčešće objave glase: “Putuj s anđelima, anđele”, “Nedostajat ćeš svima”… Kratko i bolno pitanje “zašto?” pitanje koje je postavljeno bezbroj puta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*