SONJA JE BILA U DŽIPU SMRTI SA STRAHINJOM: Evo kako danas izgleda lepa Kolumbijka (46), Srbi je i dalje opsedaju komentarima – Otprilike Novo
Portal July 20, 2022

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (46), devojka Strahinje Stojanovića (30), koji je 2020. godine poginuo u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu, u tom trenutku bila je u centru pažnje jer je bila sa Strahinjom u džip kada je vozilo eksplodiralo.

Istragom je utvrđeno da je ispod automobila Strahinje Stojanovića, direktno ispod vozačevog sjedala, bilo podmetnuto između 1 i 1,5 kg eksploziva pentrita.

Podsjetimo, kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna tjeralica, ali je motiv mafijaške likvidacije ostao nepoznat. Policija je egzekutora, koji je uspio pobjeći iz Srbije, identificirala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

– Od siline detonacije vozilo je doslovno prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznesenih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u rukama. Preminuo je po prijemu u bolnicu – kazao je tada izvor iz istrage.

Kolumbijka, koja nije ozlijeđena u eksploziji, iako je bila na mjestu suvozača, napustila je Srbiju nakon što je dala iskaz tužilaštvu kao očevidac i svjedok ubojstva.

Mjesecima kasnije na Instagramu je objavljivala poruke ljubavi i sjećanja na Strahinju.

Evo kako danas izgleda Sonja, koja, sudeći prema objavama, živi u Americi, točnije u Miamiju. Sonja također ima kćer.

View this post on Instagram

A post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*