Sestra ubijene Jelene Marjanović je prava b0mba i bavi se manekenstvom – osvaja cijelu Srbiju ljepotom, a nekada su i nju maltretirali – ev0 kako izgleda – Otprilike Novo
Portal July 23, 2022

Ona je jedna od najljepših srpskih manekenki, za koju su sve više zainteresirani strani dizajneri, pa će se njeno ime u punom sjaju čuti u svijetu! No, našoj javnosti poznata je i po tome što je sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović.

Jedna je od najuspješnijih domaćih top modela, pa živi i radi uglavnom u inozemstvu, a iako se uspjela naći na naslovnicama brojnih eminentnih časopisa i postati zaštitno lice prestižnih brendova, ostala je vrlo prizemljena.

– Što je čovjek uspješniji, to bi trebao biti prizemniji i normalniji. Ne bih nikad zamislila – ispričala je pred kamerama emisije “Ekskluziv”, sasvim normalno predstavivši svoj glamurozni život, odbivši otkriti brojne detalje vezane uz pripadnike svjetskog jet seta s kojima je novinari povezuju nakon završetka fotografija s privatnih zabava gore u novinama.

Ipak, ono što je najviše oduševilo cijelu regiju je to što je bez problema pričala o raznim kampanjama koje je radila, ali nije htjela da se plasira pričama o ubojstvu sestre od strica Jelene Marjanović.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*