SRAMOTA ME JE ŠTO SAM SRPKINJA IZ SRBIJE: Scena na plaži u Grčkoj izazvala HAOS na mrežama! Ljudi se ZGRAŽAVAJU zbog onog što se desilo!(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 25, 2022

Iskustvo Srpkinje na odmoru u Grčkoj izazvalo je lavinu reakcija. Naime, svjedočila je sceni na plaži koju je ispričala u grupi na Facebooku, a koja je izazvala veliku polemiku u komentarima.

“Danas sam svjedočio nevjerojatnoj sceni. Na plaži djed, baka, mlada mama i djevojčica od 4,5 godine. Govore srpski”, započela je svoju priču u Facebook grupi.

– Plivam, a u jednom trenutku mala kaže da kaki. Djed užurbano lopatom kopa rupu u sitnom šljunku tik uz more koje zapljuskuju valovi. A on kaže: ‘Evo, kaki ovdje, u rupu?!’

Tada na scenu stupa majka koja sjedi na plaži desetak metara dalje, piše ova žena, “I iskopala je rezervnu rupu.” Pozove dijete, djevojčica priđe njoj, sjedne na rupu i nakon nekoliko trenutaka ustane s blaženim osmijehom. Završio posao. Mama mrtva hladna zakopava dokaze. Nonšalantno pali cigaretu, stavlja naočale, a pogled joj se gubi u daljini. Bože sačuvaj i sakrij. Sramota me je što sam iz Srbije. Toliko”, završila je svoju priču.

Očekivano, ova anegdota izazvala je brojne reakcije koje su se nastavile nizati u komentarima ispod objave.

“Da, vidio sam ovakve stvari mnogo puta. Vidio sam i pijane klince kako to rade na plaži nakon noćnog izlaska (od tada više ne ležim na pijesku). Na jednoj plaži u Sartiju, vlasnik kafića pušta pse da vrše nuždu na plaži… Opušteno legne na pijesak”, podijelio je jedan član.

“To što su uradili je nekulturno… Ali nikad ne bih rekao da se sramim što sam iz Srbije”. (Ne)kultura nema naciju, svatko je individua za sebe”, dodao je drugi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*