JAOJ, OLIVERA, ŠTA NAM TO RADIŠ? PREPLANULA VODITELJKA U PRVOM PLANU, svi gledaju u VRELI CRVENI BIKINI! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 25, 2022

Olivera Jovićević je poznata srpska novinarka.

Jedna je od rijetkih koja iza sebe nema skandal, a važi i za jednu od najljepših voditeljica s malih ekrana.

Rođena je 15. kolovoza 1966. godine u Bajinoj Bašti.

Živjela je u velikoj obitelji, kao najstarije dijete, Olivera ima još tri sestre.

Osim književnosti, Oliveru je zanimala i gluma pa je slobodno vrijeme provodila u amaterskim kazalištima.

Knjige su je odvele na sasvim drugi put, s obzirom na to da joj ovo nije prva želja, misli su joj i dalje bile u kazalištu, ali od fakulteta nije odustala, a tijekom višedesetljetne karijere odradila je brojne i ozbiljne intervjue. , što je publika s malih ekrana dočekala s oduševljenjem.

Na njenom Instagram profilu osvanula je provokativna fotografija u dugoj haljini i crvenom bikiniju Podsjetimo, Olivera Jovićević je na svom Instagram profilu potvrdila informaciju da je dala otkaz na RTS-U:

“Dragi prijatelji, želim da vas obavijestim da nakon 18. godina Nakon mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo je vreme za promene.

Zahvaljujem svim kolegama s kojima sam gotovo dva desetljeća surađivao radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema službenim mjerenjima, bila najgledanija talk show na svim televizijama i, vjerujem, bitno utjecala na srpske i regionalne javnosti”, napisala je Olivera i dodala:

“Hvala RTS-u koji mi je od dolaska u javni servis 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, pružio priliku da radim na najvažnijim televizijskim projektima. Iz javnog servisa odlazim prijateljski i kolegijalna atmosfera s redakcijom i upravom te otvorenost za svaku buduću suradnju.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*