UPRAVO JAVLJENO! CELA SRBIJA U ŠOKU: Poginula je… TUGA DO NEBA! (41) – Otprilike Novo
Portal July 26, 2022

Ni danas ništa manje loše vijesti nisu daleko iza nas, kao što je to bio slučaj i prije, pa se nažalost opet dotičemo crne kronike. Nažalost, u posljednje vrijeme svaka druga vijest je pokrivena crnom kronikom, a to je nešto što je prilično zabrinjavajuće, pogotovo kada se čuje da je netko mlad preminuo, umro, a time i okončao svoj život.

Posljednjih dana svakako tema koja se nadovezuje na današnjicu, a koja zaokuplja pozornost javnosti, je završetak suđenja za brutalno ubojstvo Jelene Marjanović, gdje je ona osuđena da ju je kobnog dana ubio njezin suprug.

Tako je šest godina kasnije ova jeziva priča okončana i konačno će netko za ovaj zločin odgovarati. Ni danas ne manjka loših vijesti, pa je Planinarsko društvo Stara Pazova ovoga puta na svojim društvenim mrežama objavilo da ih je napustio njihov dugogodišnji član. Riječ je, dakle, o Daliborki Sokolović, koja je u subotu navečer tragično okončala život, a nalazila se sa svojim klubom Borsville na Prokletijama u Crnoj Gori. Prijatelj žrtve napisao je sljedeće:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*