DUGO SE NAGAĐALO DA LI KARLEUŠA IMA NEŠTO SA NJIM… a sada je POTVRĐENO – OVAJ MUŠKARAC JE NJENA DRUGA POLOVINA! – Otprilike Novo
Portal July 31, 2022

Pjevačica Jelena Karleuša zaigrala je na prijavi i dobila zanimljiv odgovor kakav nije očekivala Mjesecima se spekulisalo.

DA postoji neka tajna veza između naše pjevačice Jelene Karleuše i američkog repera Kanyea Westa, a sada je Jelena dodatno upalila priča jer se poigrala.

Naime, na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju koja je produkt aplikacije ili igrice u kojoj se morate pridržavati pravila: pazi što želiš, možda ti se i ostvari.

Uz polovinu Jeleninog lica, aplikacija je izbacila i drugu polovinu, a izbor je, naravno, pao na Kanyea Westa, a da li je JK to očekivala, jasno je odgovorila porukom na slici.

Podsjetimo, bivši suprug američke reality zvijezde Kim Kardashian, Kanye West, u ožujku je putem Instagrama zapratio jednu od najpoznatijih pjevačica ovih prostora Jelenu KarleusU.

A odmah nakon toga se slikala samo u njegovim tenisicama , bez odjeće, ali nedugo nakon toga, zajednički odlazak s ove društvene mreže

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*