G0t0vo je – tragedija, rijaliti zvezda umrla – šokantne vijesti javljene – Otprilike Novo
Portal August 3, 2022

U nastavku današnjeg teksta ponovno se dotičemo reality showa čiji su članovi postali sastavni dio naše javne scene. Naime, u današnje vrijeme postoji mnogo formata programa koji zaokupljaju pozornost javnosti, o kojima se puno piše, a na koje sami sudionici imaju velik utjecaj. Najnovija vijest koja je šokirala javnost je da se popularna natjecateljica reality showa Zadruga bori za život, a sve nakon komplikacija nakon operacije smanjenja želuca. Naime, njezino je stanje još neizvjesno, a trenutno je spojena na uređaje.

Nažalost, današnje vijesti su dio crne kronike, a ako možemo zaključiti po prošlosti, može se reći da nas je zahvatio val loših vijesti, jer ne može proći dan da ne čujemo neku lošu vijest. Dakle, kao što ste već mogli zaključiti, najnovija vijest vezana je za to da je natjecateljica serije Goli i prestrašeni, Melanie Rauscher, pronađena mrtva u blizini otpada, a sve vezano uz njezinu smrt je misteriozno. Naime, pojavila se u dvije sezone popularnog showa na kanalu Discovery, bila je zaštitarka koja je sjedila u rezidenciji u Prescottu, dok su vlasnici kuće bili na odmoru, kaže Corey Cassun, predstavnik policije Prescotta.

Kako navodimo, vlasnici kuće vratili su se oko 17 sati i Melanie pronašli mrtvu u gostinjskoj sobi. Policija je istaknula kako nije pronađen niti jedan dokaz mogućeg pokušaja ubojstva, kao ni indicija samoubojstva. Prijatelji i kolege opraštaju se od nje u nevjerici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*