POTPIŠU JEZIV UGOVOR ZA OGROMNE PARE: Devojke otkrile NAJGADNIJE FET1ŠE bogatih šeika! Evo šta im sve rade i koliko za to zarađuju(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 5, 2022

Na društvenim mrežama uvriježio se izraz “Dubai porta potty”, a ne treba puno pameti da se shvati o čemu se radi.

Kada danas na Instagramu vidite djevojku koja uživa i zabavlja se u Dubaiju i pitate je čime se bavi, najvjerojatnije će uslijediti onaj stari, dobro poznati odgovor: “Manekenstvom”. zar ne?

Iako se o ovoj temi šuškalo, da ne kažemo šutjelo, prije nekoliko mjeseci na TikToku su zaživjeli video snimci koji otkrivaju detalje ove priče. Dakle, termin “Dubai porta potty” označava skupu pratnju koja ide na jahte bogatih šeika, ali i turista, za cifru od preko 30.000 dolara!

Međutim, ako doslovno prevedete ovaj izraz, dobit ćete sljedeće: “Dubai mobilni WC”. Vjerovali ili ne, kakav prijevod – takvo značenje. Mokrenje, ali i druge stvari, omiljeni su hobiji bogatih Arapa, pa se natječu tko će više to učiniti na djevojci tijekom večeri.

Evo kratkog popisa svega što mi je jedna djevojka rekla da radi. i čemu je svjedočila: jedna je djevojka doživjela da u nju natrpaju cijeli sadržaj kante. Pojela je solidan komad s***. Djevojke su morale puzati po podu, ližući s***. Bilo je i ljudskih akcija stonoga (kada jedna osoba ima usta na anusu drugih, dok se više njih povezuje stojeći ‘na sve četiri'”, stoji u komentaru.

Jedno mjesto koje je očito posvećeno regrutiranju “ljudskih zahoda” za bogataše Dubaija, što uključuje lokalnu elitu i bogate strance, je dubaiportapotty.top.

“Razmislite o tome da danas postanete Porta Potty i počnite zarađivati ​​sedmeroznamenkaste svote novca u kratkom vremenskom razdoblju. Razlika između bogatih i siromašnih nije naporan rad, već sposobnost da budete pametni, proaktivni, upoznati s vitalnim informacijama i na pravom mjestu u pravo vrijeme”, navodi se na početnoj stranici.

OVDJE

Velikim slovima dubaiportapotty.top inzistira na tome da razmotrite ovaj ološ u čudno sročenom paragrafu koji kaže

OVDJE

“Sada kada ste na pravoj platformi, aktivirajte se jer vjerujemo da ste spremni. Zapamtite, kada se spremnost susretne s prilikom, uspjeh se rađa i bogatstvo slijedi. S nama imate priliku promijeniti svoj život zauvijek. Zato vam savjetujemo da već danas poduzmete odgovarajuće radnje kako biste poboljšali svoj život”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*