UPRAVO JAVLJENO, TUGA DO NEBA- IZNENADA PREMINUO SIN POZNATOG PJEVAČA – Otprilike Novo
Portal August 5, 2022

U posljednje vrijeme, jednostavno, kad god otvorimo neki od brojnih portala u regiji i svijetu, uvijek nas dočeka neka tužna ili loša vijest. Ljudi masovno umiru i čini se da situacija nikad nije bila gora. Na nama je da se pomirimo s činjenicom da svatko ima svoj rok trajanja, tako je do nas stigla i ova vijest vezana uz crnu kroniku koja se veže uz smrt člana obitelji svjetski poznate osobe.

Kada je riječ o našim krajevima, jedna od glavnih vijesti i dalje je slučaj ubojstva pjevačice Jelene Marjanović, u kojem je sud za ubojstvo proglasio njenog supruga Zorana, te je osuđen na 40 godina zatvora. u prvom stupnju, a sada je u tijeku žalba njegovih odvjetnika na presudu, iako mnogi smatraju da nema puno prostora da se ta presuda poništi ili smanji u drugostupanjskom postupku.

Sada su mnogi zatečeni ovom vrlo tužnom viješću koja nam dolazi iz svijeta, a mnoge je zatekla i ova iznenadna smrt, a obitelj i prijatelji su u velikoj žalosti i nevjerici. Kako su objavili brojni svjetski mediji, sin poznatog nigerijskog glazbenika i pjevača gospela Ebenezera Obeija Olaiinke, Olalekan Obei – Fabiii, preminuo je u 48. godini života. Njegova obitelj objavila je vrlo tužnu poruku na društvenim mrežama, a iz cijeloga svijeta stižu emotivne poruke oproštaja i poruke sućuti obitelji, posebice legendarnom glazbeniku koji je napunio 80 godina, a sada mora pokopati starije sine, što je u svakom slučaju srceparajuće.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*