ŠOK! JEZIVA ISPOVEST KOJA JE SVIMA ZGADILA ŽIVOT: Imao sam 0DN0S sa svojom SESTROM, ali to nije najgora stvar koja se DESILA!! – Otprilike Novo
Portal August 11, 2022

Pismo koje je nedavno objavio dvadesetogodišnji britanski mladić skandaliziralo je javnost kada je zatražio savjet jer je imao s… sa svojom sestrom.

On je, povrh svega, objasnio da je zaljubljen u nju.U svom pismu mladić je naveo da ima 20 godina, a da njegova sestra ima 17.

Na početku pisma opisao je tešku porodicu. situaciju u kojoj je odrastao i da u stvari on i njegova sestra imaju zajedničku majku, ali ne i oca.

Naveo je i da se kasnije, kada je odrastao, iselio iz kuće i da se osjećao krivim što ju je ostavio sa svojom majkom, koja danas ima 38 godina i u vezi je sa dvadesetjednogodišnjim muškarcem.

“Moja sestra je došla kod mene prije nekoliko mjeseci i pitala me da li može ostati.

Rekla je da je užasno kod kuće i da je novi muškarac moje majke skoro njenih godina i da joj je muka što je s njima, a on je nekako čudno izgledao. Morao sam reći da.

Jedne noći smo popili nekoliko pića. Počela je da plače i rekla da mrzi svoj život.

Dao sam joj ruku, onda smo se poljubili i se…. na najprirodniji način, kao da nismo brat i sestra. U vezi smo već šest meseci.

Ona želi da napustimo grad i kupimo kuću negdje drugdje da imamo djecu, ali znam da ne možemo.”

“Jedna drugarica je pronašla njenu sliku u mom telefonu, bila je skoro bez odeće, ali joj se lice nije videlo, pa sam negirao da je to ona, ali znam da se igram vatrom”, opisao je mladić svoje muke. .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*