BEOGRAĐANKA UHVATILA DEČKA SA SESTROM U PREVARI! Šok ispovest od koje ćete zanemeti, ovako je REAGOVALA! – Otprilike Novo
Portal August 12, 2022

Beograđanka je u anonimnoj ispovijesti opisala užasan trenutak kada je shvatila da je dečko vara sa sestrom!

Prema podacima iz istraživanja provedenih diljem svijeta, ali i prema onome što vidimo oko sebe, čini se da je sve manje veza u kojima partneri ne varaju. Preljub je uvijek izuzetno neugodan, a još je gore kada nas partner vara s nekim nama bliskim.

Upravo to dogodilo se anonimnoj djevojci iz Beograda, koja je u svojoj ispovijesti opisala trenutak kada je uhvatila svog dečka kako ju je varao sa sestrom!

“Upoznali smo se 2018. godine, u klubu na tulumu. Odmah je proradila ‘kemija’, znala sam da je on taj za kojim ću poludjeti.

Nakon kluba otišli smo kod mene u stan, ljubili smo se satima. Rekao mi je lijepe stvari stvari, rekao mi je da sam lijepa. Nastavili smo se viđati vikendom, dok polako ali sigurno nismo ušli u vezu.

Moj dečko, moja ljubav, moj budući muž, ljubio se s mojom sestrom – isto jedna koja mi je rekla da me vara.

Bila je bijesna ko ris,uzeo sam noz i poceo da ih ganjam po vikendici.Nisam im htio nista napraviti,ali bijes je vladao mojim bicem.Na kraju sam zabio zabio nož u vrata,okrenuo se i pobjegao nazad u grad.

Jurili su me u autu i nešto su mi govorili,ali nisam ih čuo od šoka.

Kad sam došao sebi, bio sam ljut, povrijeđen, bijesan. Oprostio sam joj, jer ona je moja sestra, i svima govorim sve najgore o njemu. Mislim da mu nikad neću oprostiti što je dvije godine lagao i obmanjivao”, zaključila je anonimna Beograđanka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*