ARKANOVA LJILJA PRVI PUT PROGOVORILA POSLE 45 GODINA: Otkrila ŠOK DETALJE o Željkovom životu, ćerki Anđeli, spomenula i Cecu..(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 12, 2022

Ljiljana Mijatović Anđelu, koja mu je bila treće dijete, rodila je 1980. iz veze sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Ljiljana je bila jedna od najljepših djevojaka svog vremena, a šira javnost je pamti po ulozi u filmu “Zvijeri”.

Nakon kćerke Anđela je u intervjuu za YouTube kanal “Istinite priče” progovorila o svom odnosu s pokojnim ocem. “, sada se prvi put oglasila nakon 45 godina šutnje, javnosti se obratila i sama glumica koja je otkrila mnoge nepoznate detalje o svom odnosu s Arkanom, njihovoj kćerki Anđeli, ali i vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Otkrila je i detalje njihove romanse.

– Arkan je volio poeziju, stalno me tjerao da recitujem Desanku Maksimović, kao i “Tatjanino pismo Onjeginu”, što sam uvijek činila.

Stavio bi moju glavu na svoje krilo i rekao mi da mu recitiram. Bio je romantičan i duhovit. Kada je Angela rođena u Narodnoj fronti, imala je težak porod.

Nakon otprilike dva-tri sata došao mi je direktor tog odjela i pitao me jesam li ja Ljiljana Mijatović i da me on zove mužem. Bio sam začuđen, jer sam znao da je u zatvoru.

Javljam se i čujem njegov glas: “Dušo, ljepotice moja, kako si?”

OVDJE

Bio sam šokiran, mislio sam da su ga pustili, a on mi kaže da su digli pobunu u zatvoru i da drže zatočenog direktora, da me nazove, jer nije mogao biti pored mene – prisjetila se bivša glumica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*