ZATRUDNELA JE U 11. GODINI I ODLUČILA DA RODI: Niko nije znao KO JE OTAC, a kad je otkriveno, svi su se SKAMENILI od šoka! – Otprilike Novo
Portal August 13, 2022

Tresa Middleton iz Engleske je kao tinejdžerica doživjela toliko okrutnih stvari da se od njih vjerojatno nikada neće u potpunosti oporaviti.

Naime, kako joj je majka bila beskućnica, Tresa je bila prisiljena biti u sirotištu, nakon čega je otišla u novi dom u Andale u Škotskoj, gdje je živjela s bratom.

– Ponašao sam se kao dvadesetogodišnjak, iako sam imao samo devet godina. Počela sam piti, drogirati se i družiti se sa starijim ljudima – rekla je svojedobno Tresa kojoj su se počele primjećivati ​​promjene na tijelu, a obiteljski prijatelj posumnjao je da je trudna. Napravili su test koji je bio pozitivan.

Iako je imala samo 11 godina, htjela je roditi dijete. Nikome nije spominjala silovanje, a nakon 2 godine, kada je dijete dano na posvajanje, DNK testom je utvrđeno da je otac Tresin rođeni brat, koji je tada osuđen na 4 godine zatvora zbog sil0 van1a.

Kasnije se doznalo da ju je brat Jason počeo seksualno uznemiravati od sedme godine.

Tresa Middleton u trenutku kada je prvi put prislonila svoju kćer Arianu na grudi imala je pomiješane osjećaje: neizmjernu radost, ali i tugu i čežnju za djevojčicom koju je sa samo dvije godine morala dati na posvajanje. Najveća želja je da Ariana ima normalan život, djetinjstvo, da zna da je voljena i sigurna.

Sama ga nije imala. Njezina majka Tracy Tallons bila je alkoholičarka i narkomanka, a Tresa bi se ujutro često probudila uplakana, a majka se opijala na zabavama.

Ova nesretna žena danas ima 28 godina i samo jednu želju.

– Nadam se da ću jednog dana uspjeti vratiti svoju kćer! Želim da zna da je puno volim i da bih učinio sve za nju! Bit će to užasan dan za mene kada sazna da joj je ujak zapravo otac. Nadam se da se neće ljutiti na mene… – rekla je

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*