PUTUJE PO SVETU, SPA1VA SAMO SA 0ŽENJENIMA! Ispovest serijske ljubavnice: Zovu me RAZARAČICA BRAKOVA, a JA SAM VELIKA HUMANISTICA to radim iz HUMANIH RAZLOGA!! – Otprilike Novo
Portal August 15, 2022

Gwyneth Lee iz Londona ima 49 godina, a s gotovo pola stoljeća iza sebe uspjela je steći reputaciju “serijske ljubavnice” jer putuje svijetom kako ne bi odvodila tuđe muževe u krevet iz navodno humanih razloga . Njezina ideja je ispuniti seksualne fantazije oženjenih muškaraca, kako njihovi brakovi ne bi patili.

Sve je počelo kada je prije deset godina donijela odluku da se pridruži stranici za afere “IllicitEncounters.com”, dok je još bila udana za pokojnog supruga Roberta. Naime, kako kaže, voljela je svog muža, ali je znala da je vara:

– Otkrio sam da se viđa sa ženama na ‘IllicitEncounters.com’, i pomislio sam ‘ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se.

Znao sam da nikada neću moći obuzdati njegovu potrebu za drugim ženama, a znao sam i da on neće mi smetati da učinim isto. Bio je dovoljno zreo da zna da bi bilo licemjerno od njega da prigovara – kaže Gwyneth. i dodaje da je oduvijek voljela s.. s novim partnerom i uzbuđenje otkrivanja novih stvari u krevetu:

– Oboje smo imali afere s različitim ljudima prije nego što je on, nažalost, prije više od deset godina umro od raka. Srce mi se slomilo kad je umro, ali nakon što sam preboljela tugu, odlučila sam ponovno izlaziti.

Nisam htjela novog muža, samo zabavu. ‘IllicitEncounters.com’ mi je odgovarao jer su svi muškarci opterećeni i opsjednuti seksom, kao i ja.

Samo sam nastavio koristiti stranicu iako više nisam bio u braku, a zadnjih deset godina sam se jako zabavljao.Ljudi me optužuju da sam bez morala i da sam ‘rušiteljica brakova’. Zapravo je sasvim suprotno. Ja sam spasiteljica braka. Kad bi svi moji ljubavnici morali ostati vjerni svojim ženama do kraja života, svi bi se razveli. Njihovi brakovi funkcioniraju jer im je dano malo slobode i znaju da ako izađu sa mnom, neće biti problema. Neću zvati njihove žene i stvarati probleme. Živim luksuzno, uživam u s.. i ništa drugo mi ne treba – zaključila je Gwyneth.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*