MLADA POBEGULJA! Mladoženja otišao do WC, a ona nestala sa 6.000 evra! UMEŠALA SE POLICIJA, a jedna stvar ostaje MISTERIJA! – Otprilike Novo
Portal August 15, 2022

Buduća mladenka ostavila je zaručnika u zračnoj luci – i pobjegla s njegovim torbama i 5000 funti u gotovini (oko 6000 eura).

Naizgled zaljubljeni par, u 40-ima, zaručio se dan ranije i rekao je osoblju za prijavu u zračnoj luci Heathrow da lete u Rim kako bi se vjenčali.

Međutim, kada je muškarac, za kojeg se tvrdi da je Britanac, ostavio svoju zaručnicu paziti na njihove torbe i otišla u kupaonicu, nestala je i ponijela sve sa sobom. Izbezumljeni mladoženja rekao je osoblju na terminalu 5 da je uzela 5000 funti koje joj je dao za vjenčanje.

Promatrač je rekao: “Bio je slomljenog srca i bio je potpuno neutješan. Očigledno su se tek nedavno upoznali i on se zaljubio u nju.

Zaprosio ju je dan prije i ona je prihvatila.” Planirali su se vjenčati u Rimu i spremali su se tamo odletjeti. Zatim je pobjegla i nestala sa svim stvarima dok je on otišao u kupaonicu.

“Osoblje ju je tražilo posvuda, ali je nije bilo nigdje. Nije bilo jasno ni je li napustila aerodrom ili je otišla u drugu državu. Na kraju je pozvana policija. Čak je i njezino ime bilo dvojbeno vremena”, izvještava The Sanjao sam ovu bizarnu priču.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*