PUKL0 BI DA JE ZATEGNUTIJE! Najlepšoj ženi srpskog fudbala bik1ni stoji BRUTALN0! Ona je NOVOSADSKA B0MBA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 16, 2022

Neki nemaju dilemu – ona je najatraktivnija žena srpskog nogometa, drugi su uvjereni da je i najljepša, a činjenica je da je sve popularnija.

Sanja Kružević ponovno je oduševila svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram, a njihov broj je svakim danom sve veći.

Račun na koji redovito postavlja fotografije i videa iz teretane, a nerijetko se na istom mjestu nađu i fotografije u bikiniju s raznih plaža, ima više od 70.000 pratitelja.

Glasnogovornica FK Vojvodina ovog je puta pokazala da izgleda bolje nego ikad, a fotografija na kojoj je pokazala zategnut trbuh s izraženim mišićima izazvala je veliku pozornost i veliki broj komentara oduševljenih ljudi, uglavnom muškaraca.

OVDJE

Nastavila je Sanja egzotično putovanje tijekom zime, a potom je na spomenutoj društvenoj mreži objavila da je u vezi s vratarom Vojvodine Emilom Rockovim, koji je bio jedan od heroja Novosađana u osvajanju Kupa Srbije 2020. godine.

Do danas, međutim, nije bilo potvrde njihove ljubavi ni s jedne strane.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*