SRPSKA PEVAČICA U JEZIVIM MUKAMA: Zdravlje joj je TOTALNO narušeno, TUGA! – Otprilike Novo
Portal August 16, 2022

Pjevačica Tina Ivanović rekla je da ima problema sa štitnjačom zbog čega se ponekad osjeća bez energije, a kako kaže, zbog toga ima i promjene raspoloženja, ali svoje zdravlje drži pod kontrolom.

– Puno mi se puta dogodi da izgubim energiju, imam i problem sa štitnjačom i to često uzrokuje promjene raspoloženja, nedostatak energije.

Mnogo puta se dogodi da nemam volje ni za pripremu, ali sastavni dio mog posla je takav da moram ispoštovati snimanje emisija, nastupa i voditelje, sve ono što obećam – rekla je nedavno i apelirala na sve žene.

– Mogu samo da poručim ženama da se redovno pregledavaju, ja sam imala sreću da sam na vrijeme uočila neke promjene, pa smo uspjeli sve izliječiti i hvala bogu da je sada sve u najboljem redu – rekla je za “Grand”. priznala da se htjela promijeniti i biti drugačija, ali se predomislila.

– To su samo moje priče, ne mogu pobjeći od onoga što jesam. Najveći mi je kompliment kad od kolega dobijem pohvale da sam najprirodnija na sceni, da se ponašam normalno i da se ne ponašam kao zvijezda. Ne mogu se promijeniti, ako nisam do sada, neću ni od sada.

Mislim, promijenit ću se na drugi način, na primjer, da ne vjerujem nekim ljudima kojima to ne treba – rekla je pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*