Ovo je Duškova sestra koja je pomirila JK i Tošića: Velika je bratova podrška, a evo šta misli o snajki Jeleni – Otprilike Novo
Portal August 17, 2022

Početkom jula kao bomba je odjeknula objava Jelene Karleuše da se nakon 14 godina razvodi od Duška Tošića, a nedavno je i sama pjevačica rekla da se još nije razvela od bivšeg nogometaša.

No, kako prenosi Star, pjevačica i nogometaš ipak su odlučili svom braku dati još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. S Jelenom je sve vrijeme bila u kontaktu i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je sredila situaciju da Duško i Jelena ponovo razgovaraju o svemu.

Ova gospođa, sestra nogometaša Duška Tošića, jako je bliska s bratom i njegovom obitelji, a domaći mediji pišu kako je bila uz nogometaša i pjevačicu u teškim životnim trenucima. Katarina gotovo godinu dana nije bila aktivna na Instagramu, a ni nakon incidenta nije se obraćala svojim pratiteljima.

Katarina, koja i nakon svih nesuglasica u braku brata i snahe izbjegava pojavljivanje u medijima, sačuvala je gotovo sve fotografije s Jelenom Karleušom, što jasno pokazuje njen stav prema cijeloj situaciji.

Osim vlastitih obiteljskih slika, Duškina sestra uglavnom objavljuje fotografije Tošićeve obitelji, najviše s Jelenom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*