LJUBOMORNA ŽENA ŽIVU JE SPALILA! Prelepa SRPKINJA pričala s muškarcem, a nije SLUTILA da će je to dovesti do MASKE i 200 operacija! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 18, 2022

Dana Vulin, Australka srpskog porijekla, preživjela je strašnu sudbinu kada je na novogodišnjoj zabavi odlučila razgovarati s nepoznatim muškarcem.

Naime, tog je dana s njim razmijenila nekoliko riječi, a nije ni slutila da će je taj razgovor dovesti do maske na licu i preko 200 operacija.

Ljubomorna supruga ovog čovjeka živu ju je spalila, a nakon gotovo tri godine od ovog napada Dana se konačno oporavila i skinula masku s lica.

Bilo bi lakše da sam umro, ali nikad u životu nisam išao prečacima. Da se mogu vratiti u prošlost i spriječiti to, naravno da bih, ali ako me pitate kako se osjećam, prokleto sam ponosna na svoje tijelo! – rekla je Dana, a danas kaže da sebe voli puno više nego prije napada.

– Ista sam osoba kakva sam oduvijek bila, ali život mi se promijenio za dvjesto posto.

OVDJE

Puno više uživam u životu i ne brinem se za sitnice – kaže ona.Ne želi razmišljati o napadačici Nataliji Dimitrovskoj, koja je osuđena na 17 godina zatvora.

– Ne želim gubiti vrijeme i energiju mrzeći je. Ona mi ništa ne znači – rekla je Dana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*