PETRA JE NAJZGODNIJA DOKTORKA U REGIONU! Apsolutno je PRELEPA, a svoje atr1bute ume da ISKORISTI: Cilj je da lakše zaradi novac!! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 17, 2022

Nedavno su se naši mediji i mediji u regiji raspisali o najzgodnijem i najljepšem liječniku na Balkanu – Beograđaninu dr. Vasiliju Vujoviću, a vrlo brzo nakon toga na internetu se pojavila vijest o njegovom konkurentu, hrvatskom liječniku Josipu Kovačeviću. koja ima fantastičnu tjelesnu građu i isklesane mišiće.a koju su uspoređivali s Apolonom.

Sada su na tapetu osvanule i dame, a hrvatska liječnica Petra Meštrić jedna je od najljepših u svojoj struci.

Petra je nedavno diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, no za sada je odlučila ostaviti liječničku uniformu po strani i ostati posvećena poslu influencerice.

Vrlo je popularna na društvenim mrežama gdje je prati gotovo 40.000 ljudi, a zanimljivo je da je ranije imala profil od 100.000 pratitelja, koji je bio hakiran.

Tom prilikom javnost je prvi put čula za Petru, otkrila je da je zahvaljujući tom profilu financirala svoj studentski život, a ostala je zapamćena i po zanimljivom, neobičnom oglasu u kojem je usamljenim muškarcima nudila šetnju za Valentinovo .

– Po obrazovanju sam liječnica, ali i dalje radim kao hostesa. Svi želimo što lakše zaraditi, zar ne? Medicina mi je draga, ali njome se trenutno ne bavim jer joj se ne mogu 100 posto posvetiti. Žao mi je što ne radim u struci, ali znam da tu ne bih bila 100 posto, a ne volim raditi polovično…

Ako i kada se odlučim za posao u struke, uzet ću sekundarnu opciju – rad pod nadzorom višeg liječnika šest mjeseci i za 50 posto liječničke plaće. Tek nakon toga planiram krenuti u samostalan rad. Iako se mnogima ova moja odluka čini jako nezrelom i glupom, vjerujte mi, zrelija je od većine ljudi, bez obzira koje su profesije, koji svoj posao rade užurbano i frustrirano – rekla je ova mlada dama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*