UDALA SE ZA KRPENU LUTKU, A NA VENČANJU 250 ZVANICA: Posle medenog meseca, babice joj pomogle da na svet donese bebu IGRAČKU! FOTO+VIDEO – Otprilike Novo
Portal August 17, 2022

Meirivone Roha Moraes iz Brazila udala se za krpenu lutku koju je sašila njezina majka. Kako kaže, osjetila je da je to bila ljubav na prvi pogled.

Naime, njena majka je napravila krpenog lutka po imenu Marcelo, jer je Meirivone bila jako nesretna jer su svi njezini prijatelji imali nekoga, a ona je bila sama i nije se imala s kime zabavljati, a čim je Marcelo bio gotov, znala je da je “on the one”. Uslijedila je burna romansa pa se “par” odlučio vjenčati, a njihovom jedinstvenom vjenčanju prisustvovalo je oko 250 uzvanika.

O obiteljskom životu s Marcelom 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, iako priznaje da joj je suprug prilično “lijen”. –

Kad sam bila mlađa, često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u sjeveroistočnom Brazilu).

OVDJE

Onda je u moj život ušao Marcelo i sve je odjednom dobilo smisao. Zato sam se odlučila udati za njega i bilo je prekrasno, a onda smo nas dvoje uživali u prvoj bračnoj noći – rekla je.Prisjećajući se dana vjenčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, kaže:

OVDJE

– Bio je to prekrasan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kojeg sam oduvijek željela u životu.

Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađamo se i on me potpuno razumije, jako je dobar i vjeran muž. Na njemu mi zavide sve žene.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*