SRPSKA MAJKA Ceca za pola sata pjevanja na svadbi uzela 30.000 eura: Evo koliko pjesama je otpjevala za ovu sumu! – Otprilike Novo
Portal August 17, 2022

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupila na jednoj svadbi kao specijalna gošća, a kako Kurir saznaje, cena njenog honorara za samo pola sata pevanja iznosila je čak 30.000 evra.

Jedna od najvećih balkanskih zvezda uveličala je slavlje novopečenih par s njenim prisustvom na njihovoj svadbenoj zabavi.

Iako je poznato da Ceca nastupa za veoma visoke honorare, oko 25.000 evra za sat pevanja, ovaj put je malo podigla cenu.Kada su je mladenci pozvali da bude specijalna gošća, njen tim je sredio da Svetlana bude na festivalu. venčanje u trajanju od pola sata, a cena za taj nastup je 30.000 evra.

Kako jedna pesma u proseku traje tri minuta, Ražnatović je za 30 minuta mogao da otpeva najviše deset, pa je prema toj računici ovaj bračni par jedan broj koji je otpevala Ceca platio 3.000 evra.

Kada se pojavila u svečanoj sali, gde je i organizovano svadbeno veselje, prisutni gosti su skočili sa stolica i okupili se oko pevača.

Brojni mobilni telefoni bili su upereni prema Ražnotovićevoj, koja je nastup započela pesmom “Beograd”. Pjevačica se pojavila u dugoj crvenoj haljini kratkih rukava, a kosu skupila u visoki rep.

Dok je ona pevala, atmosfera je bila uzavrela, a mlada i mladoženja su bez prestanka plesali u blizini pevačice, koja im je definitivno ulepšala najsrećniji dan u životu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*