POROĐAJ JE PRENOSILA UŽIVO NA INSTAGRAMU! Svet ŠOKIRAN zbog mame koju je gledalo preko 19.000 ljudi: Iz bolnice su mi se smejali!(FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 17, 2022

Ella Roberts iz Essexa željela je roditi kod kuće, no bojala se mogućih komplikacija s obzirom na to da je 2018. godine svoje prvo dijete rodila carskim rezom. Ipak, donijela je odluku da to učini, a onda je donijela još jednu odluku koja je šokirala svijet.

Naime, odlučila je snimati uživo na Instagramu tijekom poroda, kako bi cijela njezina obitelj i obožavatelji vidjeli taj nevjerojatan trenutak.

Tako je Elu dok je rađala pratilo preko 19.000 obožavatelja. U bolnici su mi se smijali kad sam im rekao svoj plan.

Prije ovog poroda imala sam još jedan 2018. koji je bio dosta težak i kompliciran, završio je carskim rezom i jedva sam ih uvjerila da me puste da rodim izvan bolnice, ali sam uspjela – kaže prisjećajući se poroda s malo djevojka Mia.

Ella je snimku svog poroda najavila rečenicom: “Porod kod kuće nakon carskog reza, gledajte jer ovo želim podijeliti s vama! Porodu je prisustvovalo 13.000 ljudi koji su gledali bebu Freddie kako dolazi na svijet.

Ella kaže da se bojala mogućih komplikacija, ali da su je mame s Facebook grupa uvjeravale da treba roditi kako želi, kod kuće, u uvjetima koji njoj odgovaraju.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*