MUŠKARCIMA PADA VILICA KADA VIDE ŠTA RADI ROMANA: Evo šta sve ume ova lepotica iz Gračanice, svi u neverici gledaju njene snimke! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 19, 2022

“Žena iz kamiona”, kako stoji u opisu njenog Tik Tok profila, dolazi iz Gračanice u Bosni, a sudeći prema snimkama, osim cestovnih teških vozila, odlično upravlja i drugim građevinskim strojevima, poput bagera.

Atraktivnu djevojku iz Bosne i Hercegovine na ovoj društvenoj mreži prati gotovo 10.000 ljudi, a zbog njenog atraktivnog izgleda čak i muškarci često s nevjericom gledaju njene objave.Lijepa Romana nerijetko objavljuje snimke iz kabine kamiona, ali i iz njezine kuće.

OVDJE

Naime, kada skine radnu uniformu, vidi se sva raskoš njene ljepote.

No, ono što svima upada u oči je njezina spretnost dok vozi kamion i upravlja bagerom, zbog čega muškarci ove videe gledaju otvorenih usta, kako kažu, s čeljustima na podu.

OVDJE

Jer, koliko je mlada, Romana je pravi profesionalac u poslu.koji obavlja.

Naime, u jednom od viralnijih videa s njenog profila vidi se kako ona prvo kamionom dolazi do mjesta odakle je potrebno utovariti pijesak, a zatim prelazi na bager, te sve to utovaruje u prikolica narančastog teškog kamiona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*