ON JE PRVI SRBIN U VRHU FILMSKE INDUSTRIJE ZA 0dras1LE: OSTVARIO SAM ZIVOTNI SAN KAO DA SAM POTPISAO ZA REAL MADRID!! Ima po 10 završni1ca dnevno, kaže da je radio BUKVALNO SVE (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 19, 2022

Glumac filmova za odrasle iz Srbije koji se predstavio kao Lanmi Miami (27) u intervjuu je pričao o tome kako je uopće ušao u industriju.

– U Ameriku sam otišao kao student, a u branšu sam ušao jer sam to iskreno želio. Moje su misli usmjerene na to od svoje petnaeste godine. Znao sam da sam rođen za to! Otišao sam u Ameriku s namjerom da postanem dio industrije za odrasle. Zato pazite što želite, možda vam se i ostvari – rekla je Lanmi Miami.

U Americi za to nema audicije, barem ne koliko ja znam. Dugo sam pretraživao internet o industriji za odrasle. Prijavio sam se gdje god je bilo moguće. Slao sam mailove, pisao SMS-ove, zvao razne brojeve, slao fotografije. Tako da sam napravio doslovno sve što je bilo u mojoj moći.

U jednom trenutku javio mi se vlasnik jedne od agencija i ponudio mi priliku. Čovjek je bio spreman riskirati svoj novac i dati mi priliku. To se rijetko događa u ovom poslu, ali recimo da sam imao sreće.

Prvi posao koji je dobio bio je spot za stranicu “Hussie Auditions”, a potom je imao scenu s lijepom djevojkom pod umjetničkim imenom “Bečka crnka”

– Prije snimanja bila sam presretna jer mi se ostvario san. Bilo je to moje prvo predprofesionalno snimanje i početak moje karijere, a nakon snimanja bio sam još sretniji jer sam odlično odradio to prvo snimanje koje je, zapravo, ključno u mojoj karijeri. Ostavio sam odličan dojam i to je presudilo – kaže Milan koji sebe ne smatra ni glumcem ni zabavljačem, već, kaže, “profesionalnim izvođačem”.

OVDJE

Neizostavno pitanje bilo je i najbliže okruženje – kako je izgledalo kada je obitelji ispričao čime se bavi i zarađuje za život.

OVDJE

– Obitelj me podržava i vjeruje u mene. Vide i osjećaju koliko sam zapravo sretna zbog privilegije da radim ono što me ispunjava i čini sretnom! Nisam birao s kojim ću se talentom roditi. Svatko je rođen za nešto, a ja sam rođen za ovo! Mnogi ljudi ne pronađu sebe cijeli život, a ja sam se našao u 25. godini – rekao je ranije ovaj glumac, odnosno izvođač, kako sebe naziva.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*