SRCE DA TI PUKNE! NAKON 4 MESECA OD NESTANKA MARIJANE ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO- Policija je DONELA ODLUKU! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 21, 2022

U nastavku današnjeg teksta dotaknut ćemo se nestanka od prije nekoliko mjeseci koji je zabrinuo i šokirao javnost, a riječ je o Marijani, jednoj od sudionica bivšeg Big Brothera. Tako je nestala krajem travnja, a od kuće u Zagrebu otišla je u nepoznatom smjeru, ostavivši negdje svoje dvoje djece, i više se nije vratila.

Kad je njezin suprug stigao s posla, na sve je načine pokušavao s njom stupiti u kontakt, ali mu se nije javljala, pa je njezin nestanak odlučio prijaviti policiji. Naime, vrlo brzo su pronađene njezine osobne stvari, kao i isključeni mobilni uređaj u blizini zagrebačkog mosta te se odmah posumnjalo da je počinila samoubojstvo.

No, potraga, koja je trajala danima, nije dala rezultate, a ono što je zanimljivo, kada je u pitanju njen suprug, on je u nekoliko navrata davao dvosmislene izjave u vezi s njenim nestankom.

Spominjalo se mnogo opcija, poput one da njezin nemirni duh nije mogao biti uz njega, da je našla četvrtog, pa čak i da se zamonašila u samostanu, a sve zato što njena sestra tvrdi da je odana vjeri. u posljednje vrijeme.

Nikola Nemešević Nemeš, poznati srpski glazbenik, s kojim se isprva spetljala u zadruzi i vjenčala s Kopom, a nakon godinu dana razvela, također je najavio da je s njom sve u redu te da će se sigurno nekome javiti. Ipak, najveću zabrinutost za sve pokazuje činjenica da je policija prekinula potragu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*