Žena 0plodila SAMU SEBE i rodila zdravog sina: Sve je koštalo 3.500 dinara! PA OVO JE NEVEROVATNO! – Otprilike Novo
Portal August 21, 2022

U nastavku današnjeg članka donosimo jednu zanimljivu priču, koja pokazuje koliko su medicina i tehnologija danas zapravo napredovale, au što nam je nadohvat ruke da se svakodnevno uvjerimo.

Naime, nešto što prije nekoliko godina sigurno nije bilo moguće, danas je itekako moguće jer s napretkom tehnologije život nam se uvelike poboljšao, ali i postao lakši. Dakle, danas vam donosimo priču, a o čemu se radi pogledajte u nastavku.

Dakle, kada je riječ o umjetnoj oplodnji, ona je poznata već dugi niz godina, a radi se zapravo o medicinskom uređaju koji ubrizgava spermu u grlić maternice, odnosno njegovu šupljinu, te tako ženu dovodi u drugo stanje. Liječnici specijalisti svakako su educirani za ovaj zahvat, jer i najmanja pogreška može biti kobna, ali i dovesti do višeplodne trudnoće.

Ipak, jedna Britanka odlučila je riskirati i umjetnu oplodnju obaviti sama, pa je kupila “uradi sam” set za umjetnu oplodnju koji je koštao samo 25 funti, odnosno negdje oko 3500 dinara.

Dakle, njezino ime je Bailey Ennis, koja ima 24 godine i oduvijek je imala želju postati majka, no s druge strane veze je nikad nisu zanimale. Naime, kada je čula da su se u američkim ljekarnama pojavile kontracepcijske pilule, odlučila ih je isprobati.

Naime, sve je ispalo u redu, prošli mjesec je rodila i na svijet donijela zdravog dječaka teškog 2,32 kg. Za medije je izjavila sljedeće: “Pronašla sam nekoga tko je imao čist zdravstveni karton i koji je prethodno bio donor za dva gay para. Našla sam svog donora i sreli smo se na WhatsAppu na kavi prije nego što smo se oboje složili da će on biti moj donor

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*