Zbog ove slike je odmah tražio razvod braka! Da li vidite detalj koji otkriva prevaru? SLIKU DOBRO POGLEDAJTE – Otprilike Novo
Portal August 23, 2022

Fotografija je ovekovečila sve naše drage srećne i ne baš drage trenutke. Ponekad se desi da slikamo nešto što je u prvom redu oličenje sreće, ali što duže posmatramo našu sreću, često ako smo slikari nađemo mnogo pogubnih detalja. Detalji o kojima nismo mogli ni sanjati, a takva situacija dogodila se jednom čovjeku nakon povratka s putovanja.

Mora da je sve super kada muškarac vidi osmeh svoje žene dok sedi u krevetu. Dobrodošlica je dobrodošlica koju svaki oženjen muškarac, pa i samac, čeka kada dođe u svoj dom. Šta drugo nego učiniti čovjeka presrećnim. Nakon tako dugog odsustva od kuće, dolazi i u krevetu ga dočekuje nasmejana supruga, a on je odlučio da fotografiše taj trenutak sreće.

Više fotografija nije bilo potrebno, dovoljna je samo jedna da zauvek zabilježi taj trenutak sreće, iako se ispostavilo da je to bila sreća kratkog vijeka. Taj osjećaj sreće trajao je nekoliko dana. Vidio je nešto zbog čega je tražio razvod od supruge, piše Net.hr. Šta bi ovo moglo biti? Pogledajte da li je taj detalj bio očigledan ili je potrebno nekoliko dana da ga neko pronađe? Imate li tako jaku moć zapažanja?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*